Assistenten Fysiek

Ervaar jij veel stress in je werk of je privé-leven? Leg je de lat hoog en lukt het steeds minder vaak om te ontspannen? Dan is deze training iets voor jou!

MANAGE JE STRESS

In deze training leer je effectiever om te gaan met stress, minder te piekeren en meer te ontspannen.

Stress kan verschillende oorzaken hebben, maar vaak ontstaat stress doordat je enerzijds een hoge werkdruk ervaart en anderzijds hoge eisen aan jezelf stelt. Tijdens de training onderzoeken we wat bij jou stress veroorzaakt en welke gedachten en gevoelens hieraan ten grondslag liggen. Je krijgt handvatten om hiermee aan de slag te gaan, zodat je meer invloed krijgt op je gedachten. Hierdoor leer je om te relativeren en je emoties in goede banen te leiden. Ook besteden we aandacht aan het loslaten van stressverhogende overtuigingen en het leren ontspannen.

Hoe ziet de training eruit?
De training bestaat uit drie bijeenkomsten van twee uur. Tijdens de bijeenkomsten wisselen we stukjes theorie af met gerichte oefeningen. Tussen de bijeenkomsten door doe je opdrachten om de nieuwe inzichten en vaardigheden in het dagelijks leven toe te passen. Uiteraard staat de privacy van alle deelnemers voorop. Zo wordt een veilige omgeving gecreëerd voor het uitwisselen van persoonlijke ervaringen.

Data: maandag 23 september, 21 oktober en 18 november 2024
Tijdstip: 19:30 tot 21:30 uur
Locatie: n.t.b. (Groningen)
Docent: drs. Yael Benjamins, docent professionele ontwikkeling aan de Rijksuniversiteit Groningen en (intervisie) coach
Accreditatie: wordt aangevraagd voor apothekersassistenten voor 8 punten (KABIZ); 6 contacturen en totaal 2 uur voorbereiding
Kosten: € 440 (leden GAV) of € 560,00 (niet-leden) exclusief 21% btw

Maximaal 6 deelnemers.

 

Direct aanmelden (assistenten)

 

Wat zeggen andere deelnemers?
“Door de training heb ik geleerd uit een ander perspectief te kijken naar mijn problemen en meer rust te ervaren.”
“Ik weet nu hoe ik meer momenten van ontspanning kan creëren en hierdoor minder stress voel.”
“Het was fijn om mijn gedachten en gevoelens met gelijkgestemden te delen. Ik voelde me minder alleen en dat gaf mij veel steun.”