Nieuws

Wat gaan we doen in 2019?

De bureaumedewerkers van de GAV zijn al weer volop bezig met het scholingsprogramma voor 2019. Voor assistenten zullen er komend voorjaar weer allerlei interessante nascholingen georganiseerd worden. Nieuw in het aanbod zijn een cursus over verslaving en één over het interpreteren van labwaarden.

Lees verder

Korte terugblik op 2018

2018 was een jaar met veel veranderingen voor de GAV. De GAV verhuisde van haar tijdelijke locatie aan het Hoendiep naar een nieuwe -vaste- plek aan de Schweitzerlaan in Groningen, de contributiestructuur en het cursusaanbod werden gewijzigd en bureaumedewerker Ineke Vriezema verruilde de GAV voor een andere werkgever.

Lees verder

Goed inhaleren vraagt om goede instructie

Als je één les kunt trekken uit de nascholing van de GAV over triple therapie en optimale inhalatietechniek bij mensen met astma en COPD op 29 november 2018, dan is het wel dat goed inhaleren uiterst lastig is en veel instructie vergt.

Lees verder

De agressieve patiënt

Op 29 oktober jl. vond de een na laatste nascholing van 2018 voor apothekers plaats. Het onderwerp was ‘de agressieve patiënt’. Sophie Houweling, trainer gespecialiseerd in conflicthantering, agressiviteit en agressiehantering, verzorgde de avond en werd bijgestaan door een trainingsacteur.

Lees verder

Apothekersassistenten ook welkom bij GROG bijeenkomst

Zowel apothekers als apothekersassistenten en farmaceutisch consulenten zijn welkom bij de GROG bijeenkomst COPD: Triple therapie en optimale inhalatietechniek.

Lees verder

Ouder nieuws