Nieuws

GROG nascholing: COPD - Triple therapie en optimale inhalatietechniek

COPD: Triple therapie en optimale inhalatietechniek staat centraal tijdens de komende GROG nascholing op donderdag 29 november 2018. Een drietal sprekers informeert u over de ins en outs van deze longaandoening.

Lees verder

Nascholing voor apothekersassistenten in Drachten

Bij cursussen voor apothekersassistenten in Drachten, zowel de cursus Artrose: Niks aan te doen? als de cursus Antistolling zijn nog plaatsen vrij.

Lees verder

KROG nascholing voor apothekers

De GAV organiseert voor apothekers een KROG nascholing op maandag 29 oktober a.s. Op deze avond leert u op praktische wijze hoe om te gaan met lastige patiënten die agressief gedrag vertonen.

Lees verder

Symposium van het Noorden 2018 - programma

In deze zestiende editie van “Het Symposium van het Noorden” zullen we zoals elk jaar stilstaan bij de actualiteiten en gaan we u weer voldoende stof ter inspiratie bieden. We zullen met u een blik in de toekomst werpen: nu de beschikbaarheid van reguliere geneesmiddelen onder druk komt te staan, is er dan toekomst voor healthy farma?

Lees verder

Thema-avond: Antidepressiva

In deze training wordt heel nadrukkelijk aandacht besteed aan alle aspecten van antidepressiva die voor de apothekersassistent(e) relevant zijn.

Lees verder

Ouder nieuws